om ossMed oss får ni en partner som hjälper er att identifiera era utmaningar, hittar en lösning framåt och som avlastar er interna organisation, för att driva er försäljning framåt på ett lyckat sätt. Vi har över 16 års erfarenhet av produkt- och tjänsteförsäljning inom olika branscher, mot olika kundsegment och via olika kommunikationskanaler. Helt enkelt erfarenheter som har gjort det möjligt för oss att dela med oss av vår säljkraft, som kan göra skillnad i er verksamhet. Borgslycka Promotion kan ta hand om hela resan – från säljcoachning och uppstart till uppföljning av vårt gemensamma arbete. Era behov styr riktningen och nivån för vårt samarbete. Är du och din verksamhet i behov av en partner som kan avlasta, utveckla och effektivisera er säljorganisation? Kontakta oss så hjälper vi dig!

så här kan du kontakta oss

Som grundare för BORGSLYCKA PROMOTION

står Anna Borgslycka. Under de senaste 11 åren har Anna jobbat inom eventbranschen och dessförinnan som medie/fältsäljare mot B2B samt B2C, stadschef för elbolag och säljkonsult. 

Anna har ett ledar- och affärsmannaskap som präglas av transparens och resultatdriv och hon brinner för att tillsammans med kunderna optimera verksamheter- oavsett om det är genom ren försäljning eller ett strategiskt arbete.

Struktur, effektivitet och relationer är värdeord som driver Anna framåt och att veta att de insatser som genomförs leder till förbättring! Har ni en spännande utmaning eller en prövning där ni behöver experthjälp, tveka inte att kontakta Borgslycka Promotion!

kontaktformulär

Kontaktinformation

För att komma i kontakt med oss kan du antingen fylla i formuläret eller kontakta oss via något av nedanstående alternativ.

Borgslycka Promotion
Gamla Övägen 7B
603 45 Norrköping

Telefon: +46 (0) 735 42 88 00
E-post: info@borgslyckapromotion.se, anna@borgslyckapromotion.se

 

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ SOCIALA MEDIER!

© Copyright Borgslycka Promotion